Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
28.03.2020
Jak pečovat o psí chrup
Pokud vlastníte pejska, potom nepodceňujte péči o jeho chrup. I psi trpí nedostatečnou hygienou zubů. Nejčastěji trápí pejsky zubní kámen. U štěňat za... číst celé
02.01.2020
Povinné čipování psů od roku 2020
Každý tuzemský pejskař už zřejmě slyšel o rozhodnutí našich zákonodárců, které zvedlo vlnu smíšených reakcí napříč celou republikou. Již brzy totiž ne... číst celé
18.12.2019
Plánujete si pořídit pejska? Dobře si to rozmyslete....
Přemýšlíte nad tím, zda je ten správný čas pro nového člena rodiny? Je moc krásné udělat radost sobě i ostatním členům rodiny právě pořízením pejska. ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Zasíláme jen zajímavé novinky i cenné rady a tipy ze světa psích miláčků. Kdykoli se můžete odhlásit.

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Naděždě Pollečové, se sídlem Staříč 435, 739 43 Staříč, IČ 4,803407, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak pečovat o psí chrup
28.03.2020
Jak pečovat o psí chrup
Pokud vlastníte pejska, potom nepodceňujte péči o jeho chrup. I psi trpí nedostatečnou hygienou zubů. Nejčastěji trápí pejsky zubní kámen. U štěňat za... číst celé
Povinné čipování psů od roku 2020
02.01.2020
Povinné čipování psů od roku 2020
Každý tuzemský pejskař už zřejmě slyšel o rozhodnutí našich zákonodárců, které zvedlo vlnu smíšených reakcí napříč celou republikou. Již brzy totiž ne... číst celé
Plánujete si pořídit pejska? Dobře si to rozmyslete....
18.12.2019
Plánujete si pořídit pejska? Dobře si to rozmyslete....
Přemýšlíte nad tím, zda je ten správný čas pro nového člena rodiny? Je moc krásné udělat radost sobě i ostatním členům rodiny právě pořízením pejska. ... číst celé
Zajímavosti z říše psů
10.12.2019
Zajímavosti z říše psů
Tušili jste, že i pejsci mají své „otisky prstů“? Víte, na kterém místě mají potní žlázy a opravdu jsou barvoslepí? A kteří psi jsou nejlepší plavci? ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Kde nás najdete

Kontakty
Naďa Pollečová - Mujpsishop.cz
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.